Dezbaterea dintre fotografia personalizată de produs și imaginile stock continuă, în special în domeniul vânzărilor online. 

Imaginile sunt procesate de creierul uman de 60.000 de ori mai repede decât textul. Prin urmare, fotografiile impresionante de produs sunt esențiale pentru succesul unui brand. Vizualizările de înaltă calitate oferă o perspectivă mai clară asupra valorii și distinctivității unui produs, ghidând decizia de cumparare.

Asa ca, vom discuta despre ambele tipuri de fotografie , atat cea personalizata cat si stock, chiar dacă expertiza noastră se bazează în principal pe fotografia profesională de produs.

Fotografia personalizată de produs este o artă, realizată de profesioniști în funcție de cerințele tale specifice, adaptata pe viziunea si dorintele tale.  Alegerea fotografiei de produs personalizata aduce numeroase beneficii, in comparatie cu imaginile stock.

capsula fotografie de produs studio foto picaturi de apa

Construirea afinității brandului

Un aspect esențial al imaginilor de produs este capacitatea lor de a stabili o legătură între potențialii cumpărători și brandul. În fotografia personalizată de produs, fiecare detaliu, de la unghiuri și fundal,pana la iluminat, spune o poveste despre propunerea unică de valoare a produsului.

Fotografii distincte și captivante

Multe dintre imagini stock sunt percepute ca fiind generice și repetitive. Prin urmare, adesea nu reușesc să capteze atenția. În contrast, fotografia personalizată de produs oferă ceva proaspăt și nevăzut, asigurând ca produsul sa iasa în evidență și sa rezoneze cu privitorii.

Marketing eficient

Cheia pentru un marketing de succes stă în evocarea emoțiilor. Prin fotografie personalizată, creați o rezonanță emoțională cu publicul, lăsând o amprentă durabilă în mintea lor.

Spre deosebire de fotografia personalizată de produs, imaginile stock sunt imagini standardizate. Acestea sunt accesibile nenumăratelor companii pentru nevoile lor promoționale. Atracția principală a fotografiilor stock constă în disponibilitatea și accesibilitatea lor imediată. Cu toate acestea, merită să reflectăm: este benefic să prioritizăm viteza și accesibilitatea peste rezultate potențial superioare?

Privacy Preference Center