What can we help with?

Great visuals start with a great concept.

De la idee la realitate.

Am schimbat jocul. Acum nu ne limitam doar la fotografii si videoclipuri impresionante. Suntem aici pentru a aduce ideile tale la viata, de la inceput pana la sfarsit. Suntem aici pentru a ne asigura ca fiecare proiect iti spune povestea in cel mai bun mod posibil – cu ajutorul vizualurilor. Indiferent care este visul tau, suntem aici pentru a-l realiza si pentru a transforma viziunile tale în realitate prin idei creative, asigurandu-ne ca fiecare proiect este nu doar vizual captivant, dar si strategic conceput pentru a-ti spune povestea in cel mai bun mod.

Cu Cabo Studio, viziunea ta este misiunea noastra. Let’s make something great together!

Cream pentru clienti din toata lumea!

Esenta produsului tau

FOTOGRAFIE SI VIDEOGRAFIE DE PRODUS

Indiferent daca este vorba de evidentierea designului elegant al ultimului tau gadget sau de prezentarea culorilor contrastante ale produsului tau, serviciile noastre de fotografie si videografie de produs sunt despre a face produsele tale si mai irezistibile decat sunt deja. Ne ocupam inclusiv de stilizarea produselor.

Momente memorabile, fotografiate profesional

EVENIMENTE CORPORATE

De la gale grandioase la petreceri intime ale echipei, documentam evenimentele tale cu o atentie la  momentele care conteaza. Serviciile noastre de fotografie si videografie de eveniment asigura ca esenta brandului tau si spiritul ocaziei sau al echipei sunt capturate.

Prezentarea spatiului tau

PREZENTARE LOCATII BUSINESS

Locatia afacerii tale este mai mult decat un simplu loc; este locul unde brandul tau prinde viata. Echipa noastra exceleaza in crearea de prezentari foto si video care evidentiaza cele mai bune caracteristici ale locatiei afacerii tale, invitandu-ti clientii sa paseasca in lumea ta.

Portrete profesionale

PORTRETE BUSINESS

Perfectioneaza-ti imaginea profesionala cu portrete de afaceri care reflecta esenta ta si a brandului tau. Portretele noastre merg dincolo de fotografia tipica de profil, capturand personalitatea si profesionalismul echipei tale in fiecare cadru.

De la concept la creatie

IDEI SI CONCEPTE CREATIVE

Crearea intregului concept, de la zero: Ai o viziune, dar nu esti sigur cum sa o executi? S-au terminat ideile? Serviciul nostru de idei creative este conceput pentru a umple acest gol. Incepand cu o pagina goala, lucram indeaproape cu tine pentru a dezvolta un concept care rezoneaza cu identitatea si obiectivele brandului ttu. Apoi, prin arta fotografiei si a videografiei, transformam acel concept intr-o poveste vizuala captivanta.