Peste 10 ani de experienta in fotografie creativa si videografie.


Credem in puterea ideilor. Studio-ul nostru creativ este partenerul tau cand vorbim despre arta comunicarii vizuale. Nu suntem doar fotografi si videografi; suntem artisti si iubim sa cream experiente vizuale personalizate care sa spuna povestea ta unica. De la brainstorming pana la productia finala, gestionam fiecare etapa a procesului creativ.

Fie ca doresti sa lansezi un nou produs, sa iti consolidezi prezenta brandului sau pur si simplu sa spui o poveste captivanta, noi suntem aici pentru a transforma ideile tale in vizualuri impresionante.

Alatura-te noua intr-o calatorie creativa unde ideile tale sunt transformate in imagini captivante care spun multe. Let’s make something incredible together!

Meet the team

Welcome to Cabo Studio, locul unde creativitatea prinde viata, iar fotografiile spun o poveste. Echipa Cabo Studio este un ansamblu armonios care functioneaza in tandem. Daca ar fi sa alegem 3 cuvinte care ne descriu, ar fi: colaborare, comunicare si profesionalism. Astfel ne asiguram ca livram fiecare proiect exact asa cum trebuie.

In spatele obiectivului, se afla o echipa dedicata si unita care lucreaza impreuna pentru a transforma viziunea ta in realitate. Asa ca hai sa ne cunoastem mai bine:

Andy: The leader

La carma studio-ului, este Andy. Fotograf, videograf si editor profesionist, Andy este “the heart and the soul”, el se asigura mereu ca fiecare proiect este exact asa cum trebuie si furnizeaza inspiratie, motivatie si indrumare intregii echipe.

Sinziana

Este cea care se ocupa de miciile detalii,foarte importante si pune rotitele studio-ului in miscare, asigurandu-se ca financiar, logistic si legal totul este in regula.

Bogdan: Video Specialist

Cand vorbim despre vizualul dinamic, Bogdan este expertul si responsabilul pentru livrarea videoclipurilor, de la filmare pana la post-procesare

Sebastian: Key Account & Sales Manager

Sebastian este legatura dintre tine si echipa noastra. El identifica oportunitati, construieste si mentine relatia cu clientul si se asigura ca tu vei fi mai mult decat multumit de proiectul final.

Natalia: The marketing manager

Este cea care pune Cabo Studio in lumina, pentru ca acesta sa fie vazut de tine.” Da vorba mai departe” prin diferite strategii de marketing si mentine studio-ul conectat cu tine prin mediul digital.