Over 10 years experience in photography and videography


We are a photography and videography studio, located in Bucharest and our purpose is to tell your business story through out photography. Simplicity is one of the values that represents us and thats why we are coming to your help with a simple and strong approach to deliver the best product that serves your purpose

No matter the kind of photography you need, food photography, business portraits, real estate or product photography, our attention to details, our passion for photography and the years of experience gained, helps us to better understand what you need and how can we help you

Meet the team

Welcome to Cabo Studio, locul unde creativitatea prinde viata, iar fotografiile spun o poveste. Echipa Cabo Studio este un ansamblu armonios care functioneaza in tandem. Daca ar fi sa alegem 3 cuvinte care ne descriu, ar fi: colaborare, comunicare si profesionalism. Astfel ne asiguram ca livram fiecare proiect exact asa cum trebuie.

In spatele obiectivului, se afla o echipa dedicata si unita care lucreaza impreuna pentru a transforma viziunea ta in realitate. Asa ca hai sa ne cunoastem mai bine:

 

Andy: The leader

La carma studio-ului, este Andy. Fotograf, videograf si editor profesionist, Andy este “the heart and the soul”, el se asigura mereu ca fiecare proiect este exact asa cum trebuie si furnizeaza inspiratie, motivatie si indrumare intregii echipe.

Sinziana

Este cea care se ocupa de miciile detalii,foarte importante si pune rotitele studio-ului in miscare, asigurandu-se ca financiar, logistic si legal totul este in regula.

Bogdan: Video Specialist

Cand vorbim despre vizualul dinamic, Bogdan este expertul si responsabilul pentru livrarea videoclipurilor, de la filmare pana la post-procesare

Alin: Photo/Video Creator & Editor

Este magicianul studio-ului, cel care aduce stropul de originalitate si creativitate in materialele vizuale. De la imaginea raw la imaginea finala, el este cel care se ocupa de tot procesul.

Sebastian: Key Account & Sales Manager

Sebastian este legatura dintre tine si echipa noastra. El identifica oportunitati, construieste si mentine relatia cu clientul si se asigura ca tu vei fi mai mult decat multumit de proiectul final.

Natalia: The marketing manager

Este cea care pune Cabo Studio in lumina, pentru ca acesta sa fie vazut de tine.” Da vorba mai departe” prin diferite strategii de marketing si mentine studio-ul conectat cu tine prin mediul digital.