Ambalajele Primola

Daca ati vazut vreodata ciocolata Primola prin supermarket-uri si v-a atras atentia ambalajul sau fotografiile ce apar pe acesta, putem spune cu mandrie ca noi am fost cei care le-au realizat.

La Cabo Studio, nu suntem doar fotografi, ci si povestitori, surprinzând esența produselor într-un mod care le face să prindă viață. Am avut oportunitatea sa fotografiem deserturi pentru ambalajele Primola pentru promotia cu noile tipuri de ciocolata.

Noul ambalaj Primola este o reprezentare exacta a tipului de ciocolata din interiorul sau o simfonie de culori și texturi care te face curios sa incerci noile sortimente si combinatii.

Cu pasiunea noastră pentru fotografie, dar si pentru deserturi, am abordat proiectul ca pe o aventură culinară, elaborând cu atenție fiecare detaliu.  Iluminarea si modul macro au devenit ingredientul nostru principal, evidențiind detaliile produsului, asigurându-ne că fiecare bucata de ciocolată, de la textura bogată până la forma sa, a fost surprinsă cu precizie.

Rezultatul? O colecție de imagini care redau esența brandului Primola. Suntem incredibil de mândri că am colaborat cu Primola pentru acest proiect, dând viață noului lor ambalaj de ciocolată prin obiectivul Cabo Studio.