Ce oferim

Descoperă cum poți avea imagini de calitate pentru afacerea ta!

Ești antreprenor și te-ai săturat să fii mereu copleșit de sarcina de a crea fotografii, video-uri și de a-ți gestiona prezența pe rețelele sociale? Te găsești petrecând ore întregi încercând să ții pasul cu ultimele tendințe și să interacționezi cu audiența ta?

Este timpul să-ți recuperezi controlul asupra timpului tău și să te concentrezi pe ceea ce faci cel mai bine - conducerea afacerii tale.

Aici intervenim noi

Suntem consultanți și colaboratori

Suntem o companie de servicii profesionale specializată în furnizarea către antreprenori a libertății de care au nevoie pentru a reuși.

 • Cinci greșeli fatale pe care proprietarii de afaceri le fac în crearea imaginii pentru afacerea lor
 • Secrete pentru crearea de conținut de calitate și relevant care atrage și convertește.
 • Cum să fii prezent pe toate platformele sociale fără a te epuiza și a-ți pierde timpul.
 • Cum să-ți construiești brandul și să diferențiezi afacerea ta de concurență prin intermediul rețelelor sociale.
 • Secretul pentru a avea o prezență online puternică și consistentă, chiar și cu un buget redus.
 • Cum să-ți reduci timpul alocat social media la jumătate și să-ți crești vânzările în același timp?

Conducerea unei afaceri mici poate fi atât de incitantă, cât și provocatoare. Dar pentru mulți proprietari de afaceri mici, provocarea nu constă în a-și porni afacerea, ci mai degrabă în a o menține la suprafață. Sunt așteptați să facă atât de multe lucruri simultan încât rămân cu sentimentul de copleșire și epuizare. Imaginează-ți că te trezești devreme în fiecare dimineață, cu mult înainte de a răsări soarele, și te grăbești să deschizi magazinul. Ești primul care ajunge acolo și ultimul care pleacă, zi după zi. Îți asumi mai multe roluri pe parcursul zilei - ești vânzătorul, contabilul, reprezentantul serviciului pentru clienți și guru-ul de marketing. Încerci să ții pasul cu conturile de social media, dar este doar încă o sarcină care pare că nu se încheie niciodată. Este timpul să-ți recuperezi controlul asupra timpului tău și să te concentrezi pe ceea ce faci cel mai bine - conducerea afacerii tale. Cu puțin ajutor, poți începe să delegi sarcini, să externalizezi munca și să găsești modalități de a-ți optimiza procesele. Nu va fi ușor, dar va merita. Vei începe să te simți mai energizat, mai concentrat și mai în controlul afacerii tale. Amintește-ți, nu ești singur în această luptă. Ia o gură de aer și dă primul pas spre crearea unei afaceri care nu numai că supraviețuiește, ci și prosperează.

Prin aceasta, proprietarii de afaceri mici și mijlocii se pot concentra pe ceea ce fac cel mai bine – conducerea afacerilor lor – și pot lăsa crearea de conținut și gestionarea rețelelor de socializare în mâinile experților care pot face acest lucru mai eficient și mai eficace.

Externalizarea acestor sarcini poate duce și la conținut de calitate superioară și strategii de social media mai eficiente, deoarece profesioniștii au experiența și resursele necesare pentru a crea conținut care rezonează cu publicul țintă și stimulează angajamentul și conversiile.

În plus, externalizarea poate economisi de fapt bani proprietarilor de afaceri mici pe termen lung, deoarece aceștia pot evita costurile de angajare și pregătire a angajaților interni pentru aceste sarcini.

Prin urmare, prin externalizarea creării de conținut și gestionării rețelelor de socializare, proprietarii de afaceri mici își pot elibera în cele din urmă timpul și se pot concentra pe dezvoltarea afacerilor lor, menținând în același timp o prezență online puternică și atrăgând noi clienți.

Beneficiile de a lucra cu noi

 1. Creșterea vânzărilor și a veniturilor prin conținut vizual atractiv și soluții creative
 2. Mai mult timp pentru a vă concentra pe dezvoltarea afacerii
 3. Servicii personalizate adaptate nevoilor specifice ale afacerii
 4. Orar flexibil pentru a minimiza întreruperile și a maximiza productivitatea
 5. Acces la imagini, videoclipuri și conținut de social media de înaltă calitate, optimizat pentru diferite dispozitive și platforme
 6. Suport dedicat și expertiză din partea profesioniștilor pentru a asigura procese fluide și rezultate de succes
 7. Termene de livrare rapide pentru a vă pune conținutul online cât mai curând posibil
 8. Prezență și vizibilitate online mai mare, ajungând la audiențe mai largi și potențiali clienți
 9. Optimizarea bugetului și rentabilitatea prin reducerea costurilor interne și maximizarea rezultatelor.

Photography & Videography Studio

 • Am lucrat cu peste 100 de clienti

 • Suntem o echipa de specialiști

 • Am lucrat cu branduri precum: Primola, Brandtailors, Pranoya, Domeniile Saftica și multi alții.

 • Am dezvoltat strategii de lucru pentru fiecare industrie

Ești obosit să fii copleșit mereu de sarcina de a crea conținut și de a-ți gestiona prezența pe social media? Te găsești petrecând ore în șir încercând să ții pasul cu cele mai recente tendințe și să te implici cu publicul tău? Este timpul să-ți recuperezi controlul asupra timpului tău și să te concentrezi pe ceea ce faci cel mai bine – conducerea afacerii tale.

Aici intervenim noi. Suntem o companie de servicii profesionale specializată în oferirea antreprenorilor a libertății de care au nevoie pentru a reuși. Soluția noastră? Ne ocupăm de toate aspectele de creare de conținut (fotografie și videografie) și de gestionare a postărilor pe social media pentru tine.

Dar iată și partea importantă – nu preluăm pur și simplu conturile tale de social media și gata. Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a dezvolta o strategie personalizată care se aliniază cu obiectivele tale de afaceri și asigură că mesajul brand-ului tău este comunicat eficient către publicul tău.

Și cea mai bună parte? Vei avea mai mult timp să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale și pe ceea ce iubești să faci.

Vă oferim o consultație GRATUITĂ cu unul dintre specialiștii noștri. În timpul acestui apel de 30-50 de minute, veți descoperi:

 • 5 reguli pe care nimeni nu ți le spune când începi să-ți creezi propriul conținut.
 • 5 greșeli fatale pe care proprietarii de afaceri le fac în gestionarea social media.
 • Cele mai bune tactici pentru creșterea angajamentului și a numărului de urmăritori pe social media.
 • Secretul pentru a avea o prezență online puternică și constantă, chiar și cu un buget limitat.
 • Secrete pentru crearea unui conținut de calitate și relevant care atrage și convertește.
 • Care dintre platformele de social media te poate ajuta cel mai mult.
 • Cum poți avea o prezență constantă pe social media.

În plus, îți vom oferi acces la "Cele 10 idei importante pentru crearea de conținut pentru afacerea ta"!

Timpul nostru și al tău este valoros, dar credem în crearea de parteneriate cu oameni care împărtășesc aceleași valori și principii cu noi. Consultația pe care o oferim are o valoare de 250 de euro, dar o oferim GRATUIT pentru tine.

"Oferă-i afacerii tale o șansă unică: Nu rata această ofertă cu durată limitată!"

 

Doar pentru următoarele 10 zile, oferim o consultație gratuită cu unul dintre specialiștii noștri, în valoare de 250 de euro. Obțineți sfaturi de la experți despre cum să economisiți timp și să creșteți vânzările prin externalizarea creării de conținut și a gestionării de social media. Dar grăbiți-vă, această ofertă va expira în doar 10 zile! Contactați-ne acum pentru a programa consultația gratuită și luați primul pas către preluarea controlului asupra timpului și creșterii afacerii dumneavoastră.

Garantăm 100%

Oferim o consultație gratuită cu unul dintre specialiștii noștri, în valoare de 250 de euro. Garantăm că veți obține informații valoroase și recomandări despre cum să îmbunătățiți crearea de conținut și gestionarea social media, fără nicio obligație de a continua să lucrați cu noi. Înțelegem că timpul dumneavoastră este prețios, deci vă promitem că consultația merită efortul și nu veți regreta timpul petrecut cu noi.

Dacă sunteți interesat să aflați cum puteți să economisiți timp și să vă dezvoltați afacerea, trimiteți-ne un mesaj mai jos pentru a programa o consultație gratuită cu unul dintre specialiștii noștri!

Trimite-ne un mesaj

office@cabostudio.ro

P.S. Nu lăsa oportunitatea de a obține mai mult timp pentru afacerea ta să scape. Fără crearea de conținut profesional și gestionarea prezentei pe rețelele sociale, afacerea ta ar putea să piardă vânzări și creștere potențială. Acționează acum și profita de oferta noastră limitată pentru o consultație gratuită în valoare de 250 de euro. Amintește-ți, timpul înseamnă bani și ceasul ticăie. Nu risca să rămâi în urma competitorilor tăi. Apasă pe link-ul de mai sus pentru a programa consultația gratuită înainte ca oferta să expire în doar 10 zile!